Rólunk

A szalonról

relax spaAz egészséghez, testi épséghez való jog az ember biológiai létéből fakadó alapvető jog.

De kötelességünk is ennek védelme, és megőrzése!
Miért keresnénk új utakat?
Vannak-e egyáltalán új utak?
Vagy minden az ókori görög, római, ázsiai jól bevált, több évezredes megelőzésekig, kezelésekig nyúlik vissza?

 

A masszázsok a legősibb gyógymódok közé tartoznak
Az ókorban, Indiában a mamasszázssszázst egészségügyi beavatkozásként ismerték el, Egyiptomban és Görögországban az egészséges emberek mindennapi életmódjához tartozott, Kínában papok oktatták ezt a fajta kezelést. A XX. században a tudományos kutatások is bebizonyították a masszázsnak pozitív hatásait. Majd a klasszikus masszázs mellett speciális kezelések alakultak ki.
A RELAX SPA kínálatában, több, mint harminc masszázs várja az érdeklődőket.

 

A nők 90%-a változna!
A Dove nemzetközi tanulmányából kiderül, hogy a világon 10 nőből legalább 9 szeretne változtatni külsején. A megváltoztatni kívánt, a fizikai megjelenést befolyásoló jegyek közül a testsúly a leginkább megváltoztatni kívánt tényező. A magyar lányok és nők majdnem fele elégedetlen testsúlyával és alakjával.
RELAX SPA életmód és fogyasztóközpontunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb rétegek számára váljon elérhetővé az álom, a változás! Fogyasztóprogramunk személyreszabott megoldást kínál Önnek!

fogyi6 kilótól szabadulhat meg 1 hónap alatt!
A RELAX SPA által tökéletesített módszer lényege, hogy az első lépés egy személyre szabott fogyasztóprogram összeállítása, egészségi állapotodhoz, adottságodhoz igazítva, melyet egy ingyenesen étkezési tanácsadás egészít ki. Majd állapotfelméréssel, szűréssel kialakítjuk a hatékony kezelés lépéseit.
A fogyasztást, alakformálást - a megszokottól eltérően - több készülékekkel végezzük: PHYSIOMINS, ALPHA SPA SYSTEM, ULTRATONE EXCEL PRO és FUTURA PRO®. Ennek oka, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb kezelést kapja.
A fogyás, „alakulást” eredményeit a kezelés alatt folyamatos figyeljük, miközben kiemelt hangsúlyt fektetünk a test egyensúlyának felügyeletére és a bőr feszesítésére.
A fogyasztást követő stabilizáló kezelések, masszázsok, életmód tanácsok segítik a karcsú alak és egészség megtartását.

Kiegészítő kezelések a hatékonyságért
A kívánt alak és súly eléréséhez rövidebb út vezet, ha a komplett fogyasztó programunkat kiegészíti a fogyasztást, alakformálást segítő masszázsokkal, mint például a „Tested álma”  nemeskő meditáció, Narancsbőr elleni, anticellulit kezelés vagy a Mélymelegterápiás fogyasztó masszázs.
A RELAX SPA kínálatában megtalálható kezelések összeállításánál elsődleges szempont, hogy ezek kiegészítsék, erősítsék egymás pozitív hatásait, segítsék a kívánt cél elérését.

 

altMegújul a természet, megújult a Relax Spa kozmetikája is!

Jöjjön el hozzánk, ismerje meg új kozmetikus kollegáinkat, Timit és Zsófit, próbálja ki legújabb kezeléseinket és érezze jól magát megújult bőrében. Csodák márpedig vannak!.... A hyaluronsav-kollagén-hyadroabrázió triója csodát művel még a legfáradtabb arcbőrrel is. Mit tudnak ezek így együtt? Hámlasztás, hidratálás és táplálás egy kezelésben!..."

ITT! Kozmetikai szolgáltatásokkal, a legkülönfélébb   arckezelésekkel és akár teljes testradírozással várjuk   vendégeinket. 


Komplett megoldásokkal állunk nők, férfiak, idősek és várandós nők, gyermekek, részére is!

 

altA valódi szépség a részletekben rejlik! Ezekről az apróságokról nem szabad megfeledkezni, hiszen a kéz és a lábfej rengeteget elárul a tulajdonosáról. Legyen az színház, születésnapi party, egy esküvői alkalmi köröm, állás interjú, mind mind alkalmat teremtenek, hogy eljöjjön hozzánk!

A rohanó hétköznapokban az otthonunkon kívül nem sok olyan hely van ahol ellazulhatunk. Ez a körömkozmetika egy ilyen hely!

Jöjjön el Magdihoz és próbálja ki körömkezeléseit, melyeket prémium minőségű , hypoallergén termékekkel készít!

 

 

 

 
 
  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

relaxspa-banner