Számítógépes állapotfelmérés Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

biorezonancia

Számítógépes Állapotfelmérés Computeres NELSON SCIO  Biorezonancia, Biofeedback Állapotfelmérés

jelentkezem-gomb

http://www.youtube.com/watch?v=VACrYCdKUUAAz állapotfelmérés során a test számos elektromos paraméterét mérjük, például az ellenállást, impedanciát, áramerősséget, feszültséget, kapacitást, indukciót, frekvenciákat.

A számítógép gyorsaságának köszönhetően pár percen belül kialakul az eredmény, amely segít a betegségek felderítésében és kezelésében.

Vizsgálatunk egy Nelson-féle biorenergetikai állapotfelmérés, allergia teszt, aurakép, szövetek és sejtek állapotának felderítése, a lehetséges betegségek okainak feltárása, testi, lelki és szellemi szinten a stressz lehetséges okainak feltárása céljából. Az új diagnosztika és terápiás módszer segítségével, amelyet computer vezérel, az energetikai orvoslás találkozik a hagyományossal.

Több mint 3 000-féle anyagra vizsgálható a páciens reakciója. Olyanokra, melyekkel a bennünket körülvevő környezetben kerülünk kapcsolatba, illetve amelyeket az emberi szervezet is tartalmaz. A vizsgálattal mód nyílik szervezetben kialakult, minimális, még alig észlelhető eltérések kimutatására is, amelyek a későbbi súlyosabb elváltozások előjelei, esetleg kiinduló okai. Segítségével föltérképezhetjük a szervezettel kapcsolatban álló környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottságát. A rizikó faktorokból összefoglalhatók azok a tényezők, amelyek a vizsgált vendég számára a későbbiekben a lehetséges betegségek kialakulásában szerepet játszanak. Ez természetesen a megelőzésre is felhívja a figyelmet.

altAz allergének szűrése pontos képet ad az allergiás reakciók okairól, de emellett lehetővé válik az allergia mélyebb összefüggéseinek, eredeti okainak föltárása, kezelése is. Az említett mélyebb összefüggéseket, működésbeli eltéréseket a szembetűnő felszínes tünetek gyakran elfedik.
A diagnózis során lehetőség van a legmegfelelőbb táplálékkiegészítők kiválasztására vagy a jelenleg szedett gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők hatékonyságának tesztvizsgálatára.

A készülék folyamatosan érzékeli a páciens ultrafinom élettani rezgéseit, biorezonanciáit, a kórosakat megkülönböztetve a harmonikusaktól. A visszacsatolások alkalmával megkísérli a diszharmonikus rezgések megszüntetését, harmonikussá alakítását. A vizsgálat során átvizsgálja a szervezet egyes szerveit, szervrendszereit, kimutatja azok akár csak enyhe egyensúlyzavarát és harmonizációs kezelését is elvégzi.

 • AKTUÁLISAN SZEDETT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK HATÉKONYSÁGÁNAK ILLETVE FELSZÍVÓDÁSÁNAK SZÁZALÉKOS KIMUTATÁSA
 • KÉRJÜK HOZZA MAGÁVAL A VIZSGÁLATRA A JELENLEG SZEDETT VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT,TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐIT STB...     A BEMÉRÉS ÉRDEKÉBEN

Az alábbi link alatt még többet olvashat a biorezonanciás állapotfelmérésről a sajtóban megjelent cikkben:

http://relaxspa.hu/sajto-megjelenesek/154-szamitogepes-allapotfelmeres-az-egesz-csaladnak

 
A legfontosabb bioenergetikai kezelésekalt

 • Időszakos állapotfelmérés, szűrővizsgálatok, megelőzés
 • Közérzetjavító kezelések
 • Vírusok (influenza, herpesz), baktériumok, gombák, paraziták szűrése, kezelése
 • Candida-szűrés – kezelés – tanácsadás
 • Bélflóra javítás, kezelés, tanácsadás
 • Emésztési és anyagcsere-problémák
 • Méregtelenítés
 • Immungyengeség javítása
 • Krónikus fáradtság kezelése
 • „Feel good” terápia- Stessz kezelés
 • Bőrproblémák kezelése
 • Allergia kezelése
 • Vitaminhiány kimutatás, vitamin ajánlása
 • Szenvedélybetegségekről való leszoktatás
 • Fájdalomcsillapítás, mozgásszervi betegségek javítása
 • Fogbetegségek – fogínygyulladás kezelése
 • Vesekő
 • Koleszterin csökkentés
 • És sok más…

Ha készüléket szeretne vásárolni, keresse Csapkai Juliannát a Relax Spa elérhetőségeinek egyikén.

bioharmonexBioHarmonex az egész családnak...

A BioHarmonex 25 összetett programot tartalmaz, melyek minden igényt lefednek, a kicsiktől a nagyokig, a gyermekektől az idősebbekig...

A régebbi típusú biorezonanciás készülékeknél gyakori, hogy látszólag nagyon sok programot képesek futtatni, de minden egyes programot egyedileg kell feltölteni és elindítani.

A technika fejlődésének köszönhetően azonban a BioHarmonex beépített és szervrendszerek szerint összevont programokkal rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy a BioHarmonex minden programja egy-egy külön szimfónia, amelyek mindegyike 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebb használni, mint más biorezonanciás készülékeket.

Ezt az eszközt kifejezetten otthoni felhasználásra tervezték, ezért a használata nem igényel természetgyógyászati jártasságot, vagy egyéb előképzettséget.

A szervezet önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már igen rövid, néhány kezeléses használat után mindenki számára észrevehető.

fogyókúra, alakformálás, Metodic anyagcseretípus-mérés, Dohányzásról való leszoktatás, bőrprobléma, stressz kezelés

 

Elérhetőségek- Bejelentkezés

számítógépes állapotfelmérés ára

Diagnosztika, allergia, vírusok, baktérium, parazita kezelése, méregtelenítés, biorezonancia, Candida-szűrés candida kezelés – tanácsadás

 

relaxspa-banner