Szolgáltatásaink

alt

Hippokratész az orvostudomány megalapítója már időszámításunk előtt tudta, hogy mindenre gyógyír a szervezet ellenálló képességének növelése, erre pedig számtalan megoldás létezik.

A wellness nem a ma hóbortja!

Évszázados gyógyító, egészségmegőrző módszereket takar, melyek egy közös célt szolgálnak a test és lélek jól léte, harmóniája.

 


alt

Egyre többször halljuk a megdöbbentő adatokat: hazánkban a lakosság fele túlsúlyos vagy elhízott! Ez pedig elsősorban nem esztétikai probléma! A XXI. század népbetegsége, az elhízás okozza a legtöbb ér-, keringés- és vérnyomásproblémát, bélrendszeri megbetegedéseket és a cukorbetegséget is. Oka, ahogy már tudjuk, a helytelen, mozgásszegény életmód, az egészségtelen, rendszertelen táplálkozás. Az elhízás kezelésére személyre szabott tanácsadással és programmal várjuk Önt! Kattintson ide!

 


 

altA masszázs azon kevés kezelés egyike, mely kellemes és mellékhatásoktól mentes. A ”boldogságért felelős hormon”, az endorfin felszabadításának egyik módja az érintés.

A boldogság pedig, mint tudjuk gyógyító erejű.

Ha ez az érintés megfelelő testrészen, megfelelő erővel és irányban történik, a gyógyító erő tovább fokozható.

Minden fajta masszázsról elmondható, hogy a testet, illetve annak meghatározott részeit érintve különböző mozdulatokkal, fogásokkal igyekeznek pozitív változást elérni, illetve pozitív állapotot stabilizálni. A testet érő inger lehet mechanikus és bioelektromos, azonban bármelyiket is használjuk a test közvetett vagy közvetlen válasza, a sejtek, szövetek működésének „helyreállítása”, vagyis a gyógyulás.

Számos masszázsfajta létezik, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Ebben nyújtunk segítséget Önnek ! Részleteket itt láthatja!

 


 

alt

Megújul a természet, megújult a Relax Spa kozmetikája is!
Jöjjön el hozzánk, ismerje meg kozmetikus kollegáinkat, Timit és Zsófit, próbálja ki legújabb kezeléseinket és érezze jól magát megújult bőrében. Csodák márpedig vannak!.... A hyaluronsav-kollagén-hyadroabrázió triója csodát művel még a legfáradtabb arcbőrrel is. Mit tudnak ezek így együtt? Hámlasztás, hidratálás és táplálás egy kezelésben!..."

ITT! Kozmetikai szolgáltatásokkal, a legkülönfélébb   arckezelésekkel és akár teljes testradírozással várjuk   vendégeinket. 

 


alt

 A valódi szépség a részletekben rejlik! Ezekről az apróságokról nem szabad megfeledkezni, hiszen a kéz és a lábfej rengeteget elárul a tulajdonosáról. Legyen az színház, születésnapi party, egy esküvői alkalmi köröm, állás interjú, mind mind alkalmat teremtenek, hogy eljöjjön hozzánk!

A rohanó hétköznapokban az otthonunkon kívül nem sok olyan hely van ahol ellazulhatunk. Ez a körömkozmetika egy ilyen hely!

Jöjjön el Magdihoz és próbálja ki körömkezeléseit, melyeket prémium minőségű , hypoallergén termékekkel készít! Tekintse meg ajánlataimat!

 

Részletekért és tanácsadásért keressen minket!

 

 

fogyás, alakformálás, fogyókúra, fogyasztó programok,  masszázs,  szépségápolás, kozmetika

relaxspa-banner