Zsírgyilkos 90 nap Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

 

BIKINI-KOMPATIBILIS

A legpusztítóbb zsírgyilkos ismételd háromszor 90 NAP ! -10-12 kg

FAGYASZTÁS, ROBBANTÁS, OLVASZTÁS, NYIROKMASSZÁZS SZAUNÁVAL + FESZESÍTÉS!

Cryolipolysis + Kavitáció + Lipolézer + Presszóterápia + Testtekercselés

90 NAP - ÁLOMALAK

Nagyon gyorsan felszaladt a kilókat, még nem késő ledolgozni bikini szezonra. Te is így jársz minden évben? Ráérek majd a bikini szezon előtt egy héttel „turbó diétázni"? – mondogatjuk sokan. Nos tudjuk, hogy ez nem így van ! Kilóinktól megszabadulni nem is olyan egyszerű. De most itt a lehetőség! Nagyon hatékony kezelés sorozattal, segítünk a plusz kilóktól megszabadulni .

Mi tudjuk, hogyan tudsz a legkönnyebben megszabadulni nemkívánatos zsírpárnáidtól!

HAVONTA:

  • 6x 10 perc, 6 tenyérnyi Cryolipolysis +
  • 3x 45 perc Kavitáció +
  • 3x 45 perc Lipolézer +
  • 6x 45 perc Presszóterápia + 
  • 6x 45 perc testtekercselés

 

Az 1 HÓNAPOS PROGRAM ÖSSZESEN:

123 000 Ft helyett 57 000 Ft

Próbálkoztál már mindenféle módszerrel, de a legmakacsabb zsírlerakódásokkal nem tudsz mit kezdeni? Akkor neked találták ki ezt a kezelést!

Állapotfelmérés: Az első kezelés előtt teljes körű egészségügyi állapotfelmérést végzünk, hogy tényleg a számodra legmegfelelőbb kezelést kaphasd. Ezzel magadnak és nekünk is segítesz, hogy könnyebben meghatározhassuk céljaidat, elvárásaidat és így minél hatékonyabb programot állíthassunk össze Neked.

Cryolipolysis zsírbontó: 1 tenyér 10perc

A cryolipolysis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak!!! Az eredmény VÉGLEGES, nincs visszarakódás, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből.A Cryolipolysis zsírbontó az eddigi leghatékonyabb készülék. A vákuumos kezelőfej "beszippantja" a kezelt felületet és a kriotechnológia lehűti azt: + 5 -től - 10 Celsius fokig szabályozható. A zsírsejtek megfagynak, roncsolódnak és a szöveteken át távoznak.

Kavitáció: 45 perc/alkalom

A 40.000 Hz ultrahang önmagában is képes zsírt bontani, a kavitációs jelenség azonban lehetővé teszi a vastagabb zsírrétegbe való bejutását is. A kavitáció tulajdonképpen gáz- és buborékképződés a sejtek között. A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak.

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. (Kiürülésük feltétele viszont a sok folyadékfogyasztás. 2 liter körül egy nap. Ez nélkülözhetetlen!)

Lipolézer: 45 perc/alkalom

A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Tekercselés

Ez a szenzációs eljárás garantáltan hozzájárul, hogy megvalósuljon megálmodott alakod. A kezelés alkalmával hatóanyagot (fahéjas vagy paprika masszázskrém) viszünk a célzott területekre (comb, csípő, has).

Presszóterápia: 3 az 1-ben 45perc/alkalom

A nyirokmasszázs elsősorban a cellulit kezelésére, bőrfeszesítésre, a méregtelenítő, regeneráló kúrák támogatására ajánlott. 45 perces 3in1 nyirokmasszázs: Elektrostimuláció (EMS),Hullámmasszázs/Nyirokmasszázs, Infravörös terápia

 

Kulturált, kellemes környezetben várjuk vendégeinket és nem utolsó sorban nálunk mindig garantált a jó hangulat! Várunk szeretettel!

 

Üdvözlettel:

Ferró Anikó

Relax Spa üzletvezető

+36 30 565 8257

 

 

relaxspa-banner