Ügyfeleink mondták Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

Amennyiben elégedett vagy elégedetlen szalonunk szolgáltatásaival, munkatársaink munkájával, várjuk véleményét, észrevételeit, javaslatait a relaxspa@relaxspa.hu email-címünkre.

A beérkező leveleket közzé tesszük weboldalunkon.

Köszönjük,
a Relax Spa munktársai

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözlök mindenkit a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont honlapján!

H. Kata vagyok és a Relax Spában 2010 szeptemberében kezdtem el fogyókúrázni.

Összesen 26 kilótól szabadultam meg 2011 áprilisáig. Betartottam az általuk javasolt étrendet és heti kétszer, néha háromszor eljártam a kezeléseikre. A módszerük nekem bevált és amint látják síkeres is volt.

Tartom azóta is a súlyomat, igaz néha-néha visszajárok utókezelésekre.

Mindenkinek tudom ajánlani aki súlyfelesleggel küzd, mert módszerük humános és tartható.

 altalt  altalt

 


 

Kedves Lányok,

Júlia, Kati, Éva és Mónika!

Nem tudtam mindnyájatoktól illően elköszönni; most szeretném pótolni. Szerdán, a 30. alkalom után befejeztem a 2x15-ös kúrát. Az eredménnyel elégedett vagyok: 10 hét = mínusz 10 kiló. Ezt jórészt nektek köszönhetem, és köszönöm is. De a szakértelmeteken túl hálás vagyok azért a figyelemért, türelemért, kedvességért, amivel kellemessé tettétek a kezelésidőket. Nem kötelességnek éreztem a kétnaponkénti látogatást nálatok, hanem pihentető kikapcsolódásnak. Nem végleg köszönök el: terveim szerint a késő őszi hónapokban ismét nekifutok egy kezeléssorozatnak. (Előkészítendő a karácsonyi bejglievést…:P)

Még egyszer köszönök mindent, további szép nyarat és sok hisztimentes vendéget kívánok mindnyájatoknak!

Illés Lia


 


 

16 alkalomból, de 25 kezelésből álló fogyasztó kezelésre vettem bérletet a Relax Spa Fogyasztó Központba.
Először egy számítógépes állapotfelmérésen vettem részt, ami alapján megállították részemre személyre szabottan a természetes alapú méregtelenítő szerek listáját és egyéb vitaminok hiányának pótlására való táplálék-kiegészítőket, mert sajnos szervezetemben elég nagy hiányállapotokat mutattak ki, a nem megfelelő táplálkozásom, életmódom miatt.
A kezeléseket méregtelenítő Alpha Spa programmal kezdtük. A hőterápiás kezelés az egész testem méregtelenítésére irányult.
Utána felváltva kaptam "Ultratone Futura Pro készülékkel mikro áramos kezelést., mely a helyileg lerakódott zsírokat, méreganyagokat bombázza és gépi nyirokútmasszázst mely a narancsbőr csökkentését, ill. bőrfezesítést segítette elő a súlyvesztés során. Természetesen a megbeszélt étkezési tanácsokat betartva, 6 kilót fogytam.
Az elmúlt 5 hét alatt nem csak a súlyomból veszítettem, de jó légkörben, nagyon kedves személyzet segítségével sikerült feszültség mentesen leadnom ezeket a felesleges kilókat.
Köszönöm a Relax Spa profi testkezelőinek a segítségét!
S.Szilvia

 

 


 

Tisztelt Relax Spa - Kedves Lányok!

Egyik vendégeket "francia inkvizícióról" és "spártai kajálásról" elmélkedett. Szerintem nem nálatok járt... Ami a kezeléseket illet: nem állítom, hogy a "hőszarkofágnál" - a 73 ˙C-os alfánál - kellemesebbet nem tudok elképzelni, de megvan a célja és az eredménye. A többi kezelést, a "csizmát"  (nyirokútmasszázst) is kifejezetten élvezem, olvasgatok, ellazulok közben, megesik, hogy el is szunyókálok.:) Az étkezés: nincs benne semmi spártai. Életem számtalan fogyókúrás diétája közül az általatok javasolt az első, ami nem jár koplalással, ami mellett nem folyton azon jár az eszem, hogy mit ehetnék éppen. Végigcsináltam egy 15 alkalmas, 25 kezeléses kúrát, és öt hét alatt 7 kilót fogytam. Ettől úgy megjött a kedvem, hogy belevágtam az újabb kezeléssorozatba.

De nemcsak az eredmény inspirált, hanem a szalon kulturált légköre és az a szakszerűség, kedvesség is, ahogyan az asszisztensek a vendégekkel foglalkoznak. Türelmesek, segítőkészek, rugalmasak. Munkájukat nem mechanikusan végzik, mindig azt érzem, hogy a kezelés menetét hajszálpontosan az én adottságaimhoz és igényeimhez igazítják. Pontosak: egyetlenegyszer sem fordult elő, hogy a kezelési idő lejártával akár csak egy pillanatig is várakoztattak volna még a drótok között.

Hálás vagyok a szalonnak, a munkatársainak. Köszönöm, hogy hozzásegítetek az egészségesebb, minőségibb élethez.

Illés LiaKedves Relax Spa csapata,
Még csak a hatodik fogyasztóprogram kezelés után vagyok, de eddig már 3.5 kg-ot fogytam úgy, hogy mellette bőségesen és kiegyensúlyozottan eszem, őszintén szólva többet is, mint eddig. Kifejezetten szeretek a szalonotokba járni, ezért az egész kúrát igazán örömmel végzem.
Köszönöm az eddigieket és a kedvességed, valamint a többiek szíves segítségét is. (V. O.)

 

 


 

 

Amikor megláttam ezt a könyvet, azon gondolkodtam, hogy vajon azért ilyen ráncos, zöld a borítója, mert a szalon szolgáltatásai után én is ilyen zöld, netán ráncos leszek? Vagy esetleg ez egy könyvnek álcázott béka csókra várva? Vagy spenót? Azt meg ki nem állhatom.

A kényeztető kezelések után azonban világosság gyúlt bennem. Úgy éreztem magam, mint tavasszal a növények ágain kisarjadó friss, haragoszöld hajtás, amely harapja a levegőt és falja a napfényt. És ez valóban így történt, ez nem zöldség! :-) (D. G.)

 


 

 

A RelaxSpa-ba úgy kellene mindenkinek járnia, mint ahogyan minden nap vacsorázik. Hozzá tartozik az élethez, a test és a lélek „nem mindennapi” különleges táplálása, melyet a pihenéssel és feltöltődéssel kapunk meg, a RelaxSpa kedves személyzetének segítségével. Élvezze minden percét, mint a legfinomabb süteményt a vacsorája végén, azzal a tudattal, hogy ez nem hízlal! Sőt, ellenkezőleg!! Ne hagyja ki! (L. I.)

 


 

 

Miért szeretek ide járni? Mert szeretek, az olyan biztos, mint a 2x2!

Meg az is olyan biztos, hogy itt lefogy az ember!

Ne a kilókat figyeld! Ha megvan még a „ballagó szoknyád”, vagy olyan ruhád, ami jó tesztnek, vedd elő, és légy biztos abban, hogy a kúra végére beleférsz! Mert bele fogsz. Persze csak akkor, ha kibírod ezt a „francia inkvizíciót”, a csizmákkal, a hőszarkofággal és rázós kütyükkel, na meg a spártai kajálást. Ha ez megy, a többi már gyerekjáték... Hát én ezért szeretem! (G. K.)

 


 

 

Mindenkinek ajánlom ezt a helyet, ahol kellemes környezetben lehet kikapcsolódni, testileg-lelkileg felüdülni. A RelaxSpa munkatársainak segítségével az egészség megőrzése éppen olyan kellemes időtöltéssé válik, mint amilyenre bármelyikünk vágyik. (V. L.)

 


 

 

A RelaxSpa-ban eltöltött kezelések alatt teljesen megváltoztam a saját szememben. Már nem látom elérhetetlennek a fogyást, és elfogadtam a testemet. Ezen kívül nagyon kellemes voltak a kezelések és mindenki nagyon kedves volt. Remélem még fogok ide járni. Köszönöm! (M. J.)

 


 

 

Nagyon köszönöm azt a sok kedvességet, amit itt kaptam! A kezelések nagyon jók voltak, teljesen ellazultam alattuk. Bár a végső célomat nem értem el, de sokkal csinosabb lettem, centiben 2 méretnyit alakultam persze pozitiv értelemben és most nagyon jól érzem magam.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, ahova úgy tud járni az ember, mintha csak a barátaihoz menne látogatóba. (F. A.)

 

relaxspa-banner