MA-URI masszázs Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

A MA-URI masszázs áramló mozdulatai az óceán hullámzását idézik, kicsit a víz hullámai között érzi magát a vendég. A masszázs a teljes emberhez szól. Nemcsak a csont, a hús, a bőr, a szőr, az ízületek, de az érzelmek és a lélek szintjén is segítséget nyújt...

Mire jó?
Kedvezően hat a vér és nyirok keringés szabályozására és az anyagcserére, táplálja, fiatalítja a bőrt. Oldja az izomfeszültséget, ami relaxáló hatással van, a testre ez által fejleszti a tudatosságot, növeli az önbizalmat az önértékelést.
Egységbe kerülünk általa önmagunkkal és a világgal. Használhatjuk magunk megismerésére: milyen érzelmek, emlékek hol laknak a testünkben? Mik az igazi elvárásaim? Ki vagyok? Hová tartok? Ezek a kérdések a padon fekve, csak magunkra figyelve könnyebben megválaszolhatóak.
A masszázs egyik különlegessége, hogy a masszőr munka közben folyamatosan táncol. Tánca a spirituális energiákkal való kapcsolatteremtés eszköze.

Mikor jöjjek masszázsra? Mennyi időnként javasolod?

Amikor eszedbe jut rögtön. Az az első pillanata. Ez nagyon hatékony technika, heti egy kezelés is nagyon komoly hátszelet ad.

Jöhetek-e masszázsra menstruáció alatt?
Sőt! A nők ilyenkor a legnyitottabbak, befogadni, megérezni. Talán ez a legalkalmasabb idő.

Lehetnek-e kellemetlen utóhatásai a masszázsnak?
Soha nem jöhet több energia, nagyobb hatás, mint aminek a befogadására kész vagy és képes vagy, és ami szükséges volt Számodra. Ritkán előfordulhat, hogy a testszövetekből nagyon sok méreg kerül hirtelen a keringésbe és onnan lassan távozik. Ez a mázlisták influenzája gyengévé tehet néhány napra is akár. Ilyenkor jobb pihenni, elrendezni Magadban a dolgokat.

 

 

 

 

jelentkezem-gomb

A 60 perces masszázs ára: 6 500 Ft

A 90 perces masszázs ára: 9 500 Ft

 

polinéz masszázs, MA-URI masszázs, spirituális energiák,masszázs menstruáció alatt

 

relaxspa-banner