Cryolipolysis Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

 

Cryolipolezis


Próbálkoztál már mindenféle módszerrel, de a legmakacsabb zsírlerakódásokkal nem tudsz mit kezdeni?

Akkor neked találták ki ezt a kezelést!

Mire vársz még ?

Egy szenzációs gép VAN a szalonunkban! Nem más, mint a leghatékonyabb Cryolipolysis zsírbontó.

bbbbbbbbb

 A cryolipolysis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak!!! A vákuum miatt csak hidegérzet, feszülést tapasztalhatnak, valamint a kezelés után átmeneti bőrpír jelentkezik. A zsírfagyasztó kezelés nagyon népszerű, mivel ebből a gépből csak pár darab van az országban, úgyhogy gyorsan csapj le ajánlatunkra, nehogy lemaradj!Az eredmény VÉGLEGES, nincs visszarakódás, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülneka szervezetből. Ha megbarátkoztál új, karcsú külsőddel, már csak egy kis életmód változtatására lesz szükséged és az eredmény biztosan sok-sok évig fog tartani! Mi ebben is segítünk Neked! Személyre szabott, ideális életmód programot állítunk össze és a kezelés alatt folyamatosan nyomon követünk és támogatunk, úgyhogy nem leszel egyedül!


A Cryolipolysis zsírbontó az eddigi leghatékonyabb készülék. A vákuumos kezelőfej "beszippantja" a kezelt felületet és a kriotechnológia lehűti azt: + 5 -től - 10 Celsius fokig szabályozható. A zsírsejtek megfagynak, roncsolódnak és a szöveteken át távoznak. Ezt követi egy gyors, csak a bőrfelszínt érintő dióda lézeres melegítés. Területenként 1-3 kezelésre van szükség a zsírmennyiségtől függően. A kezelés azonnali ismétlése nem tanácsos, 45 nap szünet közbeiktatása szüksége. Egy kezelés átlagosan 26% zsírt tud eltávolítani az adott területről. A kezelések alatt drasztikus kiválasztási folyamatok indulnak meg a szervezetben, ezért a májat kímélni kell, így az alkoholfogyasztást és zsíros ételek fogyasztása nem ajánlott.

 

fogyókúra, fogyás, Physiomins módszer, alakformálás, testfeszesítés, táplálkozási tanácsadás

fogyókúra, fogyás, tesfeszesítés, kalóriaégetés, izzadás, anyagcsere működés, szauna, méregtelenítés, alpha szint, elégetett kalóri

   

 

 

 

 

relaxspa-banner