90 nap álomalak Nyomtat Email
Share/Save/Bookmark

90-NAP ÁLOMALAK

MOST LEFOGYOK! ELHATÁROZTAD?

A legpusztítóbb zsírgyilkos 3x30 NAP!
Sokan küszködünk súlyfölösleggel. Hoztál már naponta újabbnál újabb döntést? Mindig van egy kiváló magyarázat most miért is nem sikerült!?
Most ha úgy érzed, hogy itt az idő ne habozz, csatlakozz hozzánk!

CSAPATBAN KÖNNYEBB

Jelentkezz most! Remek csapat tagja lehetsz!
Mit szólsz egy kis kihíváshoz?
3 hónap alatt akár -8-10 kg

FAGYASZTÁS, ROBBANTÁS, OLVASZTÁS,TEKERCSELÉS, NYIROKMASSZÁZS SZAUNÁVAL+ FESZESÍTÉS SHEA VAJAS MASSZÁZS A BŐRÜNK SZÉPSÉGÉÉRT

30 NAP – ÁLOMALAK
Cryolipolysis + Kavitáció + Lipolézer + Presszóterápia + Tekercselés

Mi tudjuk, hogyan tudsz a legkönnyebben megszabadulni nemkívánatos zsírpárnáidtól!

HAVONTA
10x10p Tenyérnyi cryolipolysis + 3x20p Kavitáció + 3x20p Lipolézer + 6x20p Hő terápiás nyirokmasszázs 6 zsírégető tekercseléssel

A 1 HÓNAPOS PROGRAM ÖSSZESEN:

85 000 Ft helyett 39 900 Ft

Próbálkoztál már mindenféle módszerrel, de a legmakacsabb zsírlerakódásokkal nem tudsz mit kezdeni? Akkor neked találták ki ezt a kezelést!

Állapotfelmérés: Az első kezelés előtt teljes körű egészségügyi állapotfelmérést végzünk, hogy tényleg a számodra legmegfelelőbb kezelést kaphasd. Ezzel magadnak és nekünk is segítesz, hogy könnyebben meghatározhassuk céljaidat, elvárásaidat és így minél hatékonyabb programot állíthassunk össze Neked.

Cryolipolysis: A cryolipolysis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak!!! Az eredmény VÉGLEGES.

Kavitáció: Lehetővé teszi a vastagabb zsírrétegbe való bejutását is. A kavitáció tulajdonképpen gáz- és buborékképződés a sejtek között. A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan, jó értelemben roncsolhatóak.

Lipolézer: A lézerenergia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Hő terápiás nyirokmasszázs: Elektrostimuláció (EMS): Serkenti a vérkeringését, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

Testtekercselés: Megfelelő előkészület után bekenjük a kezelni kívánt területet, pl. lábak, csípő, majd enyhén bemasszírozzuk. A krém hatóanyagai: gyömbér-, mogyoró-, de leginkább fahéj vagy paprika krém. Ezek a kiváló anyagok fiziológiailag élénkítik a sejtek működését, elősegítik a zsírtartalékok elégetését, és így a természetes salaktalanítást.

Kulturált, kellemes környezetben várjuk vendégeinket és nem utolsó sorban nálunk mindig garantált a jó hangulat!

Várunk szeretettel!

Ferró Anikó

Relax Spa üzletvezető

+36 30 565 8257

 

relaxspa-banner