Számítógépes állapotfelmérés az egész családnak! Nyomtat Email
Írta: latte.hu   
2011 Január 13., Csütörtök 09:52
Share/Save/Bookmark

Egészségesnek érzed magad? Legyél biztos benne! A számítógépes -Biofeedback- állapotfelmérés során, a speciális készülék érzékeli az élettani rezgéseidet, a kórosakat megkülönböztetve a harmonikusaktól. Átvizsgálja a szerveket, kimutatja azok egyensúlyzavarát, illetve harmonizálását is elvégzi. A módszert a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban teszteltük.

 

Bővebben... [Számítógépes állapotfelmérés az egész családnak!]
 
Lávaköves masszázs a léleknek Nyomtat Email
Írta: RTL Bulvár   
2008 Július 07., Hétfő 10:47
Share/Save/Bookmark

Meditatív hangulat, 50 fokos ásványok, testi-lelki megújulás két óra alatt.


Az indiai kultúrából fennmaradt masszázstechnika nem egyszerű izomgyúrás. Amellett, hogy rituáléhangulat uralkodik a masszőrön és vendégén egyaránt, kerek két órányi kényeztetést jelent a testnek és a léleknek egyaránt. A kezeléshez használt segédeszközök pedig 50 fokon izzó lávakövek.

Bővebben... [Lávaköves masszázs a léleknek]
 
Stresszoldás gyógykövekkel Nyomtat Email
Írta: netbulvar.hu   
2007 December 04., Kedd 15:31
Share/Save/Bookmark

A lávaköves masszázs ősidők óta az egyik leghatásosabb gyógyítási módszer.

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, és Amerikából származik. Egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták a betegek gyógyítására a testre helyezett felmelegített köveket és ásványokat. 1993-ban Mary Hannigan a kézzel történő masszázselemeket kombinálta az indiánok gyógyító technikájával, így született meg a lélekmasszázs. Egy ilyen kezelés speciális technikával történik.

 

Bővebben... [Stresszoldás gyógykövekkel]